Carregant...

Termes d'ús

Condicions
Master Servei 24h S.L.U. ofereix a la seva pàgina web informació relacionada amb el tipus d'activitat, productes i serveis que realitzen. Aquesta informació no constitueix una oferta comercial de compra o venda d'aquests productes i serveis. Master Servei 24h S.L.U. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a la seva pàgina web, podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació. Master Servei 24h S.L.U.. és titular dels drets de propietat, drets de propietat intel lectual i industrial d'aquesta Web, de les seves pàgines, pantalles, de la informació que contenen, de la seva aparença i disseny, de les seves marques, logos, i dels seus productes i serveis, llevat que s'especifiqui una altra cosa. Master Servei 24h S.L.U. l'autoritza a descarregar els continguts, copiar o imprimir qualsevol pàgina aquesta Web, però exclusivament per al seu ús personal i, sempre que, amb això no infringeixi el copyright o qualsevol altre dret de propietat de Master Servei 24h S.L.U. ni canviï, modifiqui, o suprimeixi qualsevol Informació, contingut, o les seves advertències. La còpia d'Informació no s'ha d'entendre com una autorització per transferir a Vostè oa qualsevol Persona els drets de propietat de Master Servei 24h S.L.U.. Master Servei 24h S.L.U. prohibeix la còpia, duplicació, redistribució, comercialització o qualsevol altra activitat amb una finalitat o ús públic que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web encara que se citin les fonts, excepte consentiment per escrit de Master Servei 24h S.L.U..

Responsabilitat
La pàgina i continguts poden contenir errors, inexactituds o omissions. Master Servei 24h S.L.U. no garanteix l'exactitud, integritat o veracitat dels continguts o de qualsevol declaració o qualsevol altra informació publicada a la seva pàgina web. Vostè accepta que qualsevol decisió, un cop feta aquesta advertència, serà assumida pel seu propi compte i risc. Master Servei 24h S.L.U. no es responsabilitza de les possibles discrepàncies que puguin sorgir entre la versió dels seus documents impresos i la versió electrònica dels mateixos publicats en la seva pàgina web. Master Servei 24h S.L.U. no assumeix responsabilitat per aquelles informacions o continguts que no hagin estat creats per Master Servei 24h S.L.U. pel que no respondrà enfront d'aquells danys o perjudicis que puguin derivar de l'ús d'aquesta informació. Master Servei 24h S.L.U. no es responsabilitza de danys o perjudicis derivats de l'accés, ús o mala utilització dels continguts del Portal.

Enllaços a altres llocs web
Master Servei 24h S.L.U. pot proporcionar enllaços a altres llocs web dirigits per Empreses o persones no relacionades amb Master Servei 24h S.L.U.. Master Servei 24h S.L.U. no és responsable dels continguts que apareixen publicats en aquests llocs web. Si vostè decideix visitar algun lloc mitjançant enllaç (link), ho farà exclusivament sota el seu propi risc, i és la seva responsabilitat prendre totes les mesures de protecció contra virus o altres elements destructius. Master Servei 24h S.L.U. o els seus llocs sponsors, o els seus associats estan legalment autoritzats a usar marques registrades, noms comercials, logotips o símbols de Master Servei 24h S.L.U. o algun dels seus afiliats o filials.

Usuaris fora d'Espanya i legislació aplicable
Els continguts d'aquesta pàgina web són controlats per Master Servei 24h S.L.U. des de les seves oficines en territori espanyol. Master Servei 24h S.L.U. posa de manifest que és possible aquests continguts no siguin apropiats o no estiguin disponibles per al seu ús des d'un lloc situat fora del territori espanyol. L'accés als continguts d'aquest web està prohibit des dels territoris en els quals, segons la legislació vigent en els mateixos, són continguts il legals. L'accés des d'un lloc fora d'Espanya estarà subjecte al compliment de les lleis aplicables en aquest lloc. Està prohibit l'ús d'aquest lloc web o els seus continguts, quan això suposi una violació de les lleis i altres regulacions d'exportació d'Espanya. Per a qualsevol controvèrsia o conflicte suscitat en relació amb aquest Avís Legal i Condicions d'Ús seran aplicables les lleis espanyoles.