Carregant...
about

Opinió dels clients

Grup Master Servei 24h® continua enfortint la seva posició en el mercat espanyol dins del sector de la neteja comercial, proporcionant serveis de neteja a establiments com ara botigues, gimnasos, centres de negocis, oficines, bars i restaurants, etc.

Algunes de les cadenes de marques líders a Girona han escollit Grup Master Servei 24h® com el seu proveïdor de neteja. Aquestes empreses reconeixen els beneficis dels nostres serveis, i el valor de treballar amb el nostre personal, altament professional, especialitzat i motivat.

Feu un cop d'ull als següents testimonis ...

 

"Ens decantem pels serveis de Grup Master Servei 24h® perquè ens van oferir una oferta seriosa i atractiva. Del seu funcionament destaco la seva agilitat i rapidesa a l'hora de adaptar-se a les nostres necessitats. Ofereixen en tot moment un molt bon servei, a més de transmetre una bona imatge. Revisen tot periòdicament, comentant possibles incidències, donant solucions ràpides i eficaces. Per tot això, a un possible interessat en contractar els serveis de neteja de Grup Master Servei 24h® li diria que es tracta d'una empresa amb experiència, eficaç i professional, que es preocupa pel seu treball. La nostra valoració és excel lent. "

 

"Inicialment vam voler provar per veure què tal funcionava el servei. A posteriori vam poder adonar-nos de la seva eficàcia com a companyia. Pel que fa a altres proveïdors de neteja amb els quals prèviament havíem treballat, ens va cridar l'atenció que fins i tot es dugués a terme la neteja de punts estratègics, que no sempre es tenen en compte a l'hora de netejar. Fins ara la meva experiència ha demostrat que són bons, de manera que a un possible interessat li diria que provés, igual que vam fer nosaltres. La meva valoració és del tot positiva. "


"Vam conèixer Grup Master Servei 24h® per mediació d'un representant de la companyia. Principalment destacaria el diàleg, la puntualitat i el bon fer. Grup Master Servei 24h® ha estat el nostre primer proveïdor de neteja, i la veritat és que estem molt satisfets. Pots comptar amb la seva plena disponibilitat sempre que necessitis que et portin a terme algun tipus de treball extra. Es tracta d'una empresa organitzada i resolutiva. "

 

"Ens va convèncer el fet de tractar-se d'una empresa d'àmbit provincial, la qual cosa la fa fiable. També, com no, la seva professionalitat a l'hora d'executar els treballs a realitzar, així com els mitjans que tenen, amb material d'última tecnologia, organització, productes i ser complidors de les exigents lleis i mesures higièniques que avui tenim a Espanya ia Europa. "


"Desde Grup Master Servei 24h® se'm va fer una proposta de millora, ja que amb el proveïdor anterior existien canvis continus de personal, i hi havia un deteriorament en la qualitat de la neteja. Destacaria els productes utilitzats, la menor rotació del personal, i una major professionalitat. Crec que el canvi ha valgut la pena, ja que hem millorat la qualitat de la neteja a la botiga, i per això a un possible interessat en contractar els serveis de Grup Master Servei 24h® li exposaria tres suggeriments: que verifiquin si estan satisfets amb la qualitat de la neteja oferta pel seu proveïdor actual; que avaluïn si l'oferta de Grup Master Servei 24h® suposa una millora en el servei, i finalment facin el canvi. La meva valoració general de la companyia és per tant positiva. "

 

"Ens decantem pels serveis de Grup Master Servei 24h® perquè es tractava d'una empresa amb una trajectòria provincial, els clients es convertien en el seu millor carta de presentació. La companyia compleix en tot moment amb els pactes en temes servei i qualitat, de manera que a un possible interessat li diria que en comparativa de preu i servei no tenen competència. La meva valoració per tant és bona, perquè el servei és bo, i la comunicació fins i tot millor. "

 

"Des d'un començament ens va cridar l'atenció la gran serietat i control. Sobre el funcionament destacaria l'ús de productes diferenciats en funció de les diferents estances. D'altra banda, hi ha un control clar per part de l'encarregat, que s'encarrega de dur a terme un seguiment constant per a resoldre els petits detalls que vagin sorgint "