Centres d'Oci i Entreteniment

Esdeveniments
Grup Master Servei 24h ® proporciona solucions de neteja professionals per a edificacions que experimenten un elevat nombre de visitants. Amb un rècord provat en aquesta àrea, entenem la necessitat de cobrir els requeriments de sanitat i seguretat així com els horaris de connexió de manera conseqüent i fiable.

Sota la guia del gerent local, el nostre equip professional de netejadors s'enorgulleix d'oferir serveis d'alta qualitat dia rere dia.

Grup Master Servei 24h ® opera segons els estàndards de qualitat de ISO 9001.

Els nostres serveis per a establiments de reunió inclouen:
Recollida d'escombraries
Neteja d'habitacions
Neteja d'establiments esportius
Neteja d'oficines
Neteja d'àrees comuns

Sales de Cinema
Si necessita serveis de neteja impecables, fins i tot entre una i altra projecció, o una neteja en profunditat a la nit, Grup Master Servei 24h ® està en condicions de crear i oferir un horari de neteja que s'adapti als horaris de les pel lícules que es projecten.

Estadis i Salons
Com a empresa oficial de neteja Grup Master Servei 24h ® sap què es necessita per al manteniment i neteja de grans centres de reunió. Des dels espais corporatius fins a les tribunes, Grup Màster Servei 24 hores ® pot transformar un estadi de manera que els més de 30.000 visitants que assisteixen a la nit estiguin encantats, amb els seients nets, els sòls nets i els lavabos desinfectats.

Sales de Concert
Quan la música s'atura i els llums s'encenen, Grup Master Servei 24h ® comença a treballar. Els amfiteatres i sales de concert reben molts dels millors esdeveniments i més talent persones del món. Deixeu a Grup Master Servei 24h ® mantenir la presència del seu escenari amb una actuació sòlida nit rere nit.

Si creu que el seu edifici pot estar més net, si us plau contacti amb nosaltres ara per concertar una conversa confidencial i sense compromís.