Instal·lacions Industrials

Grup Master Servei 24h ® proveeix serveis de neteja a petits i grans establiments amb necessitats crítiques. Amb experiència en la neteja de locals industrials, el nostre equip ha desenvolupat i implementat programes que utilitzen productes i tècniques especialitzats per a gestionar les creixents necessitats de les indústries. Grup Master Servei 24h ® a nivell provincial dediquem moltes hores, tant inicial com continuadament, en formació en matèria de seguretat i sanitat com a prioritats.

Els nostres serveis especialitzats inclouen:
Cura de sòls durs
Cura de moquetes
Recollida d'escombraries
Neteja d'àrees comuns
Neteja d'oficines
Lavabos
Banys
Passadissos
Programa de seguretat

Fàbriques
Per a les fàbriques on la seguretat és una prioritat, Grup Master Servei 24h ® té experiència en el desenvolupament i implementació programes de neteja que sobrepassen les exigències del sector.

Centres de Distribució
Com a complement dels nostres eficients programes de neteja, ajudem als nostres clients respectant els seus horaris. Des del terra del magatzem fins darrere de la porta de l'oficina, el programa "integral" de Grup Master Servei 24h ® ofereix resultats que no interfereixen en el desenvolupament diari de la seva activitat.