Carregant...
about

Una empresa líder apostant sempre per l'excel·lència del servei

Grup Master Servei 24h® empresa amb seu central al Baix Empordà població Palafrugell i delegacions a les comarques de Girona dedica les seves activitats als serveis integrals de neteges especialitzades, havent aconseguit el seu objectiu fonamental de crear un conjunt empresarial líder en el sector competitiu i tecnològicament avançat.

Oferim un servei personal, professional i a mesura dels nostres clients. Grup Master Servei 24h® desenvolupa els seus serveis integrals de neteges especialitzades, disposant del nivell d'equipament i mecanització per a l'obtenció dels millors resultats i optimització de costos i temps.

El nostre lideratge en el servei de neteja, està recolzat per la qualitat que es deriva de la nostra obsessió de mantenir-nos en l'avantguarda amb les instal.lacions, ara per ara, considerades les més avançades.

Per assegurar el nivell de qualitat i productivitat Grup Master Servei 24h® està estructurada de tal manera que assegura la comunicació personalitzant el servei a les necessitats del client donant com a resultat una presa de decisions àgil que possibilita la rapidesa de les accions necessàries en tot moment.

Com a empresa capdavantera en innovacions tecnològiques Grup Master Servei 24h® compta amb els més moderns equips tècnics per a desenvolupar amb la màxima qualitat els seus serveis integrals de neteges especialitzades.

Compartim una mateixa inquietud: l'inconformisme, la necessitat de millorar dia a dia, utilitzant el millor equip humà, per poder innovar i oferir la millor tecnologia la més adaptada a les necessitats dels nostres clients, amb constància, amb humilitat però també amb la satisfacció de la feina ben fet, aquesta és la nostra recepta per obtenir l'excel . lència que de forma imprescindible ens hem autoanomenat.

Així mateix Grup Master Servei 24h® compta amb un programa de Formació per al suport científic i tècnic per als seus empleats.

El nostre departament de RRHH selecciona cada un dels treballadors / es en funció de les activitats del client per tal d'optimitzar el seu rendiment i aconseguir una major eficiència en el treball.

Per a ser competitius cal ser proactius. Treballem contínuament amb els millors suports per reduir costos i donar més qualitat.

Per Grup Master Servei 24h® les neteges tècniques, són un nou concepte que ha deixat de ser només una necessitat per a convertir-se en una demanda social amb connotacions tan importants com les que es deriven de la higienització de l'increment de la vida útil, de la conservació del valor dels edificis i superfícies, així com la conservació del medi ambient i la qualitat de vida.

Les neteges tècniques deixen de ser un element secundari per convertir-se en clau del nivell de satisfacció, rendibilitat i comoditat dels nostres clients, amb una adequació permanent dels nostres serveis a les necessitats pròpies de cada un d'ells.

A Grup Master Servei 24h® hem constatat que una neteja insuficient fa parar els sistemes de producció en les indústries, una desinfecció inadequada pot ser la causa de contaminacions i infeccions, deteriorament irremeiable de la imatge d'una empresa i és per això que la nostra empresa s'adequa permanentment els seus serveis a les necessitats dels seus clients.

El nostre departament operatiu està preparat per aportar solucions integrals en el camp de la neteja i higiene.

El nostre equip d'especialistes altament qualificat, dóna suport als clients de manera individualitzada, comptem amb la constant cooperació i suport de ITEL (Institut Tècnic Espanyol de Neteges) pertanyent al Centre de Recerca i Assessorament per a la Neteja.

Grup Master Servei 24h® s'ha caracteritzat per mantenir una estratègia de proximitat al client, basada en una alta qualificació dels recursos humans de l'empresa, una ràpida capacitat de resposta i una gestió professionalitzada. La tecnologia i els sistemes de gestió suposen un element clau de la nostra competitivitat. Això ens ha permès un sòlid creixement en els darrers anys, alhora que ha consolidat una important cartera de clients.

Els professionals de Grup Master Servei 24h® treballen dia a dia per incorporar al servei les millores que optimitzin la gestió en benefici dels seus clients.

El nostre objectiu és el client. Satisfer cada demanda dels clients és el desafiament diari de tot el nostre equip; proporcionem el més alt nivell de servei.