Carregant...
about

La diferència en Grup Master Servei 24h®

1. Un equip motivat i compromès
La nostra xarxa de Franquiciats autoritzats es troba constituïda per empresaris propietaris que tenen un interès personal en oferir solucions de neteja d'immillorable qualitat. El desig de ser propietari, i el d'arribar a operar i construir un negoci exitós, diferència als Franquiciats de Grup Master Servei 24h® de les empreses de neteja convencionals.

2. Servei Local, Cobertura Provincial
A Grup Master Servei 24h® proporcionem els serveis locals de manera estandarditzada a nivell provincial. El total de Franquiciats compten amb el suport continu de la central, localitzada a Baix Empordà població Palagrugell, des de la qual es posen en marxa el conjunt de polítiques a desenvolupar en el conjunt del territori.

3. Solucions fetes a mida
Adaptarem els nostres serveis de neteja al conjunt dels seus requeriments, i al seu pressupost. Rebrà tota mena de detalls en relació al servei que es portarà a terme a les seves instal.lacions. Sempre que ho desitgi, posarem a la seva disposició el total de serveis de neteja especialitzada. El concepte de Grup Master Servei 24h® de "Total Care" incorporarà les seves necessitats específiques a un programa efectiu de neteja.

4. Serveis de qualitat assegurats
Grup Master Servei 24h® ofereix serveis inigualables en la indústria de la neteja. Els Franquiciats de Grup Master Servei 24h® són formats de forma permanent, i treballen de prop amb cada un dels nostres clients, per tal de desenvolupar programes de neteja que arribin al més alt nivell de qualitat. Els nostres Franquiciats, empresaris propietaris, reben formació inicial i continuada, així com el constant suport des de l'Oficina de Suport. Les eines de control de qualitat inclouen Formularis d'Avaluació de Contacte, Formularis d'Avaluació del servei prestat pel franquiciat, i Formularis d'Avaluació del servei prestat pel proveïdor de neteja anterior. Es tracta d'assegurar en tot moment que el client rep el total de serveis amb una qualitat immillorable. A més, comptem amb Fulls de Seguiment per a cada client, i portem a terme inspeccions periòdiques per avaluar el servei ofert.

5. Tranquilitat
En conjunt, Grup Master Servei 24h® proporciona la tranquilitat de saber que compta amb el suport d'un equip de neteja professional, sòlid i de confiança.

Per què no prova des d'avui mateix? Contacti amb nosaltres i demani una demostració sense cap tipus de compromís. Truqui al 972 308 330, e-mail: recepcio@grupmasterservei24h.com