logo grupmasterservei24h     
   
11 Consells
esto son las letras? This whole image is linked This is an awesome caption for Marcus with a linkFolleto


  
Preguntes més freqüentsCobertura geogràfica:
Alt Empordà, Baix Empordà, Garrotxa, Gironès,
Pla de l'Estany, Ripollès, La Selva.

Ens avalen

 

C/ Indústria, Nau 8 - Pol. Ind. Les Brugueres
17200 Palafrugell (Girona)
T. 0034 - 972 308 330 / F. 0034 - 972 303 066

Preguntes més freqüents

1 . Quantes persones desenvoluparan la tasca?

El servei ho farà una persona, llevat que per les condicions hagin de ser més (grans dimensions per poc temps de neteja, àrees diferents de treball, etc ...)

El nostre tècnic comercial l'orientarà sobre la millor opció d'acord amb totes les variables.

2. Està inclòs el material de neteja en el servei?

Sí, tot el material corre a càrrec de Grup Master Servei 24h® Només necessitarem en la mesura del possible un espai a la comunitat o empresa per guardar el mateix.

La central controlarà les quantitats per evitar minves innecessàries. 

3. Què passa si hagués problemes amb el personal?

En primer lloc necessitem informar del tipus de problemes que podria produir (retards prolongats, absentisme, etc ...) Com que es contracten els serveis amb una empresa i no amb una persona, Grup Master Servei 24h® s'encarregarà de solucionar el problema immediatament per evitar incidències en el servei.

Grup Master Servei 24h® garanteix l'eficiència en el servei, de manera que en cas de no estar satisfet amb el mateix repetim el servei sense cost addicional.

4. Què passa si es produeix algun desperfecte?

Grup Master Servei 24h® disposa d'assegurança de responsabilitat civil amb una àmplia cobertura per cobrir qualsevol incidència.

5. Quin és el temps mínim de contractació?

No hi ha plazoz mínims. Si vostè necessita 1 hora setmanal ho fem de la mateixa manera que si necessita 8 hores diàries.

6. Hi ha cap limitació geogràfica?

Sí, realitzem tots els serveis de neteja sempre que no sortim del radi de la província de Girona

7. Cal deixar les claus?

Ho deixem a elecció el client, Si deixen les claus portem un control absolut en material de seguretat.

8. Quin tipus de document contractual es signa?

El nostre contracte és molt senzill, no hi ha penalitzacions per cancel.lació anticipada del servei.

Només reflecteix amb exactitud el tipus de treball que es vol realitzar, la durada i freqüència del mateix, dades de facturació i el número de compte bancari per Prodeca a realitzar el gir de la factura cada final de mes.

També inclou les responsabilitats per ambdues parts..

9. Puc donar-los ordres als empleats?

Grup Master Servei 24h® disposa d'una metodologia contrastada i eficient. No obstant això, si considera que les coses han de ser modificades en algun aspecte estarem encantats d'escoltar les seves indicacions.

10. Què acurre si no poden entrar a fer el servei?

Grup Master Servei 24h® notificarà immediatament la incidència als responsables. I de seguir la mateixa, s'imputarà el cost equivalent al retard sofert.

11. On puc contractar una empresa de neteja?

Podeu fer la cerca per Internet, de forma general o localitzada és la seva ciutat o província.

També hi ha directoris d'empreses, però el més fàcil és contractar amb Grup Master Servei 24h® i ells s'ocuparan de facilitar-li un pressupost ajustat a la seva mida.

12. Com puc saber si tinc un bon servei de neteja?

Contacti amb els responsables de l'empresa que li presta el servei de neteja i demani'l un calendari de treballs, les revisions diaris i els contractes del personal.

Si ja té contractat a Grup Grup Master Servei 24h® segur que ja l'han proporcionat.

13. Què és els serveis de neteja?

Principalment es tracta de resoldre la neteja diària d'oficines i comunitats. A més hi ha empreses que no només fan la neteja de comunitats i oficines, sinó que també porten a terme les tasques de jardineria, consergeria i manteniment de piscines.

14. Pot fer una empresa els serveis de neteja i manteniment?

Efectivament, hi ha moltes empreses en el mercat que a més de realitzar la neteja d'oficines, locals, edificis i comunitats, també realitzen el manteniment de petites reparacions.

15. Necessito una empresa de neteja d'oficines?

És el millor per cuidar la seva imatge de cara al client. Si contracta una empresa de neteja d'oficines podrà destinar tots els seus esforços al creixement de la seva empresa.

16. Qui pot netejar vidres?

Qualsevol que tingui la formació suficient per fer-ho. Si ho prefereix pot contractar un professional en la neteja de vidres o una empresa de vidres. Grup Master Servei 24h® s'ocupa d'això, és a dir, la neteja de vidres a Girona.

17. Puc fiar-me de les empreses de serveis de neteja?

Primer comproveu que tot el personal està degudament contractat i donat d'alta. Seguidament demani a l'empresa de serveis de neteja el certificat d'estar al corrent de pagament a la Seguretat Social. I finalment revisi el servei per veure si és del seu grat.

18. És el mateix les neteges i el manteniment?

Si entenem les neteja com el manteniment de les condicions higièniques necessàries, direm que sí.

19. Quants serveis de neteja pot realitzar una empresa?

Si és especialitzada poden ser molt nombrosos. El més habituals són les de neteges de portals, escales i pati, neteja de vidres i finestres, neteja d'empreses i oficines, neteja de restes d'obra.

20. Quina diferència hi ha entre una empresa de neteja i una altra que no?

L'empresa és una entitat jurídica. Està donada d'alta com a tal i pot facturar, contractar i habitualment té una assegurança que cobreix els danys que puguin ocasionar.

21. Pot un particular dedicar-se a la neteja pública Girona?

No, és un servei que s'ofereix en concurs públic i només poden optar aquelles empreses de neteja amb una entitat prou acreditada, experiència i solvència per ocupar-se d'això. .

22. Qui es dedica a la neteja d'empreses?

Per a la neteja d'empreses se sol optar professionals qualificats que executin els serveis conforme a la seva qualitat professional.

23. Si contracte una empresa de neteja, qui s'ocupa dels productes de neteja?

Generalment ho fa la pròpia empresa de neteja que ha contractat. Excepte que vostè tingui un interès especial a utilitzar un producte de neteja i s'encarregui de comprar-lo.

 

 

 

Avis legal - Termes d’ús - Protecció de dades - Política de Cookies