logo grupmasterservei24h     
   
11 Consells
esto son las letras? This whole image is linked This is an awesome caption for Marcus with a linkFolleto


  
Preguntes més freqüentsCobertura geogràfica:
Alt Empordà, Baix Empordà, Garrotxa, Gironès,
Pla de l'Estany, Ripollès, La Selva.

Ens avalen

 

C/ Indústria, Nau 8 - Pol. Ind. Les Brugueres
17200 Palafrugell (Girona)
T. 0034 - 972 308 330 / F. 0034 - 972 303 066

Divisió d'Hostaleria

Grup Master Servei 24h ® . continua enfortint la seva posició com a líder del mercat d'hostaleria a nivell provincial. Oferim flexibilitat als nostres clients del sector hoteler i de càtering, en el qual hi ha un creixent enfocament en la normativa de seguretat i higiene, així com a superar les expectatives del client. El nostre equip entén la importància de la satisfacció dels seus clients i la necessitat d'operar eficientment dins dels terminis marcats.

Hotels, Albergs i Pensions
Si el vostre establiment necessita més personal durant els mesos de major afluència o si està buscant una empresa capaç de gestionar la neteja integral adaptant-se al seu pressupost, Grup Master Servei 24h ® . pot ajustar els seus serveis professionals de neteja per a cobrir les necessitats del mercat hoteler: confort i excel.lència.

Vostè es beneficiarà a través de la formació del nostre personal de avantatjosos i eficaços procediments per al manteniment del seu establiment. El nostre inigualable nivell de servei pel mateix preu fa de Grup Master Servei 24h ® . l'única opció per a la neteja d'hotels.

Restaurants i Pubs
Si vostè demanda els mateixos estàndards de neteja tant en la seva cuina com en el seu restaurant, Grup Master Servei 24h ® . és la seva opció de proveïdor de neteja.

El nostre professional equip de neteja s'assegurarà que el seu personal de cuina tingui àrees netes per treballar, i que es compleixin les exigències legals en matèria de seguretat i salut, al mateix temps que els seus clients gaudiran d'un ambient impecable, perquè tornen una i una altra vegada

 

Avis legal - Termes d’ús - Protecció de dades - Política de Cookies