logo grupmasterservei24h     
   
11 Consells
esto son las letras? This whole image is linked This is an awesome caption for Marcus with a linkFolleto


  
Preguntes més freqüentsCobertura geogràfica:
Alt Empordà, Baix Empordà, Garrotxa, Gironès,
Pla de l'Estany, Ripollès, La Selva.

Ens avalen

 

C/ Indústria, Nau 8 - Pol. Ind. Les Brugueres
17200 Palafrugell (Girona)
T. 0034 - 972 308 330 / F. 0034 - 972 303 066

Centres Educatius

En el món dels centres educatius, la imatge és molt important. La percepció que tinguin els pares, el personal i els organismes oficials de les seves instal.lacions, és crucial per a la confiança en la professionalitat de la seva institució.

Atès que la percepció del seu establiment en part es basa en la qualitat de la seva aparença, Grup Master Servei 24h ® s'esforça per assegurar que aquest presenti un aspecte impecable i estèticament agradable. Grup Master Servei 24h ® comparteix el seu punt de vista, entén els seus objectius, i li ofereix programes de neteja amb serveis inigualables.

Si vostè decideix treballar amb Grup Master Servei 24h ® , podrà sentir-se segur: li proporcionarem un servei de qualitat constant i eficient. Això li permetrà dedicar el seu temps a l'activitat que constitueix l'objecte principal del seu sector: l'educació

Control de Qualitat
Grup Master Servei 24h ® segueix rigorosos estàndards per garantir la qualitat del servei. Sòls, aules i menjadors nets, armaris de productes de neteja ordenats, i cristalls brillants, posen de manifest el compromís de Grup Master Servei 24h ® . La millora en la qualitat del servei, i un control de costos, és el desafiament a què ens enfrontem cada dia. Les nostres cobertures:
Neteja i manteniment de moquetes i catifes
Neteja i manteniment de sòls
Neteja del campus
Rentat a pressió
Serveis
Neteja d'obra
Neteja de vidres

Contacti amb nosaltres avui mateix, i posarem a la seva disposició una demostració sense cap tipus de compromís.

 

Avis legal - Termes d’ús - Protecció de dades - Política de Cookies