logo grupmasterservei24h     
   
11 Consells
esto son las letras? This whole image is linked This is an awesome caption for Marcus with a linkFolleto


  
Preguntes més freqüentsCobertura geogràfica:
Alt Empordà, Baix Empordà, Garrotxa, Gironès,
Pla de l'Estany, Ripollès, La Selva.

Ens avalen

 

C/ Indústria, Nau 8 - Pol. Ind. Les Brugueres
17200 Palafrugell (Girona)
T. 0034 - 972 308 330 / F. 0034 - 972 303 066

Presentació MS24h® neteges integrals

MS24h® neteges integrals és l'empresa de neteja que ofereix els seus serveis a tota la
província de Girona formant equips per comarques , desenvolupant nous mètodes , tècniques i materials que milloren tant la neteja com les condicions de treball dels nostres empleats , al mateix temps que minimitzen els efectes negatius per a l'entorn amb el major respecte al medi ambient .

Línia de la llar
S'especialitza en la línia de la neteja de la llar formada per l'equip de dones que netegen comunitats de veïns , apartaments, cases, locals comercials, oficines, restaurants, gimnasos, escoles, institucions i esdeveniments puntuals .

Línia industrial
La línia de neteja industrial és l'equip d'homes que tracten les neteges de finals d'obra nova , magatzems i naus industrials, pàrquings, neteja de cobertes , abrillantat i polit de sòls , sinistres i obres públiques .

També la pràctica de desinfecció de locals i edificis; essencials per mantenir un ambient higiènic, saludable i de baix risc d'infecció .

Línia de vidriers
La línia de neteja de vidres es realitza per vidriers professionals per netejar tota mena de vidres interiors i exteriors ja sigui la superfície a nivell com d'altura, a més de persianes, aparadors, mampares i plaques solars .

Avis legal - Termes d’ús - Protecció de dades - Política de Cookies