logo grupmasterservei24h     
esto son las letras? This whole image is linked This is an awesome caption for Marcus with a link


Benvingut

Grup Master Servei 24h®
l’empresa de neteja més gran
del Baix Empordà.

Carta gerent
Organigrama

Presentació corporativa

EntrevistaTot són avantatges!! - Més informació

C/ Indústria, Nau 8 - Pol. Ind. Les Brugueres
17200 Palafrugell (Girona)
T. 0034 - 972 308 330 / F. 0034 - 972 303 066

Formació

El nostre personal, amb un alt nivell de formació, està preparat per respondre a les exigències de qualitat i responsabilitat dels nostres clients tenint, a Grup Master Servei 24h®, implantats programes de desenvolupament personal i de millora permanent.

Tot això implica preparar, mantenir i estimular el desenvolupament integral del nostre personal.

Donem especial importància a la formació, tant bàsica com contínua del personal tant de nova incorporació com del personal ia incorporat, així com a la seva motivació.

Amb la formació garantim un servei d'eficiència a través de veritables professionals, capaços de conèixer en tot moment els serveis de neteges tècniques i desinfecció que cal aplicar en cada zona.

A Grup Master Servei 24h® a través de la formació sensibilitzem al nostre personal sobre la importància que té la neteja ben feta i augmentem l'interès en la cura i protecció del medi ambient.

A través de la formació aconseguirem estabilitat laboral i una millor prevenció de riscos laborals

Hem de remarcar, que després de la formació, el personal aconsegueix un grau molt elevat de motivació. Aquesta fa que el treball es realitzi de forma més correcta i agradable, així com que la seva actitud sigui la més adequada: amabilitat, simpatia, cordialitat, discreció, ... sempre sigui positiva.

El nostre actiu més important és l'experiència i els coneixements del nostre equip humà, que augmenta constantment els seus capacitin tècniques mitjançant programes de formació que tenen com a enfocament les noves tecnologies.

Tot el personal que desenvoluparà els treballs de neteja va uniformat adequadament.

D'altra banda, el treball, puntualitat i assistència d'aquest personal són comprovats a través dels supervisors de la nostra empresa.

La formació desenvolupa les nostres capacitats d'adaptació a les noves tecnologies, ens permet superar i oferir sempre el millor. Portem molts anys treballant en aquest repte, buscant sempre que els nostres clients puguin disposar de l'última tecnologia amb el millor

 

Avis legal - Termes d'us - Protecció de dades - Política de Cookies