logo grupmasterservei24h     
esto son las letras? This whole image is linked This is an awesome caption for Marcus with a linkPreguntes més freqüents
FolletoC/ Indústria, Nau 8 · Pol. Ind. Les Brugueres
17200 Palafrugell (Girona)


Preguntes més freqüents

1 Acabo de comprar el cotxe. Què m'aconsella?

Fer una neteja professional. Desinfecció amb Ozó. Abans que vostè. i la seva família romanguin moltes hores dins d'un habitacle tan reduït, faci-li una neteja i desinfecció a fons. Elimineu àcars, neteja dels reposacaps. Neteja del sostre, del sòl, de la lluna davantera per dins, etc.

2 Olors. Els eliminen?

Si. Hi ha alguns olors molt persistents, com els de medicaments, peix, i sobretot combustibles dièsel. Un cop està net el focus que produeix l'olor, eliminar-lo del habitacle és qüestió d'aplicar ozó durant diverses hores.

3 Tinc lèrgies als productes químics de la neteja.

Passa moltes vegades que ens trobem amb aquest problema. Amb la neteja d'ozó, s'obté uns bons resultats. Cada cas és un món.

4 desmunten els seients en rentar?

No ia més es poden danyar les connexions de coixí de seguretat i altres que van en els seients.
Els seients es desmuntaven no només per netejar sota si no per assecar-los. Avui dia hi ha aspiradors prou versàtils com per no deixar brutícia. I disposem de mànegues d'aire calent per assecar la tapisseria, sense danyar la tela.

5 Fan tractament per als seients de pell?

Sí I és molt aconsellable. La pell tractada amb cremes adequades guanya molt. També podem - amb un tractament específic - recuperar pells arrugades i esquarterades.

6 Que tractament fan amb les llantes

Neteja a fons, i tractament amb productes específics per recuperar la brillantor de nou, eliminat el polsim dels frens.

7 Recomana el polit de la carrosseria?

Sens dubte. És cert que en cada polit es rebaixa unes mil.lèsimes el gruix de la pintura, però el cotxe, amb poca despesa, queda com nou. Si està ben fet, clar. Té un suplement d'acord amb la mida del vehicle.

8 Es neteja el maleter?

Segons el programa de neteja Sí I s'ordena. Es retorna el vehicle amb tots els objectes en bosses.

 

 

 

Avis legal - Termes d’ús - Protecció de dades - Protecció de dades