logo grupmasterservei24h     
esto son las letras? This whole image is linked This is an awesome caption for Marcus with a linkPreguntes més freqüents
FolletoC/ Indústria, Nau 8 · Pol. Ind. Les Brugueres
17200 Palafrugell (Girona)


Presentació MS24h® rentat de cotxes

MS24h® rentat de cotxes amb el tracte cura i servei vol oferir als seus clients els millors serveis de rentat interior i exterior del seu vehicle particular i professional .

Tota la maquinària del centre és Kärcher , líders en el sector d'automoció per la qual cosa garanteix un bon servei i qualitat dels seus rentats .

Les instal.lacions compten amb un circuit d'aigua osmotitzada , així s'obté aigua amb un gran grau de qualitat , evitant deixar taques de calç en els vehicles i així resulta un major brillantor a la pintura .


Instal.lacions
Compten amb unes instal.lacions industrials de més de 1.800 m2 composta d'un túnel de rentat i 3 boxes un dels quals amb escala sobreelevada per a vehicles de gran volum . A més de 4 aspiradors industrials , 2 suports metàl.lics per sacsejar les catifes , 1 bufador d'aire i diverses papereres per a la cura del seu entorn .

Taller
Compten amb dos boxs per realitzar totes les neteges interiors més exteriors i amb un personal d'acreditada experiència i qualificació per a un bon resultat .

Botiga
Una botiga de venda de productes de neteja per al vehicle així com altres petits articles pel seu manteniment.

Zona d'oci
Compta amb una sala d'espera de 35 m2 amb màquina de refrescs i una altra de gelats al voltant d'una zona enjardinada .

Pàrquing
El pàrquing asfaltat de més de 1000 m2 facilita la mobilitat dins del centre .

 Pioners! Reserves on-line
 
No olblidis demanar la targeta client

Per cada 9 rentats bàsics
el següent gratuït!!! 

 

 

 

Avis legal - Termes d’ús - Protecció de dades - Protecció de dades