logo grupmasterservei24h     
esto son las letras? This whole image is linked This is an awesome caption for Marcus with a link

Preguntes més freqüents

Grup MS24h® respon


Folleto

C/ Indústria, Nau 8 · Pol. Ind. Les Brugueres
17200 Palafrugell (Girona)


Preguntes més freqüents

1 Pols, pastilles i líquid. Quina és la diferència?

Els detergents en pols o en pastilles contenen agents blanquejadors que alliberen oxigen, pel que són molt eficaços per acabar amb les taques difícils. Detergent líquid no conté agents blanquejadors, però gràcies al seu format són detergents fàcils de dosificar, es dissolen amb rapidesa i han estat especialment fabricats per rentar a mà i amb l'aigua a una temperatura poc elevada. També són eficaços en l'eliminació de taques.

2 Necessito pretratar amb algun llevataques o posar en remull la roba molt bruta abans de posar
a la rentadora?

No cal. La fórmula del detergent en tots els seus formats (pols, líquid, pastilles) és tan eficaç que no necessites dedicar el teu temps a pretratar la roba. Simplement renta't la roba a la rentadora utilitzant el format del detergent que més t'agradi i les taques desapareixeran.

3 Puc fer les tauletes al caixetí de la rentadora?

Les tabletes es poden usar tant en el caixetí com en el tambor de la rentadora, ja que la seva fórmula millorada et garanteix una absoluta dissolució. Les tabletes contenen una capa superior de gel i estan especialment dissenyades per al seu ús.

4 A vegades queden rastres blancs de sabó en les peces que han estat rentades a màquina.
Això podria ser molest per a les pells sensibles?

Com bé saps la pell especialment sensible requereix certes precaucions. Per això, és important que no quedi cap resta de detergent sobre la teva roba després de rentar-la. Per estar segura pots repetir el cicle d'esbandida. Si rentes la roba a baixa temperatura, tria un detergent líquid, ja que aquest es dissol ràpidament.

5 He de separar la roba interior de la de la resta de la bugada?

No cal que separis la roba íntima de la de la resta. Només has de seguir el procediment habitual a l'hora de fer la bugada, separant la roba per colors i per tipus de material.

Sabies que pots rentar a màquina fins a les peces més delicades sense que el tambor o el frec amb els altres articles provoquin un deteriorament prematur de les fibres? Només has de ficar a una xarxa especial per "roba delicada" o bé introduir-la en la funda d'un coixí que ha de posar en el tambor de la rentadora amb la resta de la roba. Romandran com noves durant molt més temps.

6 Quines són les diferències entre els productes per rentar a mà ia màquina?

Tots els detergents per a rentadores contenen una sèrie d'agents que eviten que es formi massa escuma i que la rentadora es desbordi. A més, contenen agents anticorrosió que dipositen una pel lícula protectora sobre les peces metàl.liques de la rentadora, per tal d'evitar que els components químics dels detergents la danyin.

Els detergents especials per rentar a mà han estat fabricats per rentar amb aigua freda i formen abundant escuma, de manera que mai s'han d'utilitzar per a la rentadora.

7 Puc seguir l'estat de la meva comanda?

Sí, pots trucar al nostre Departament d'Atenció al Client 972.308.330 (Horari: Dilluns a Divendres de les 9h a 13h i de les 15h a les 19h).

8 Necessito utilitzeu suavitzant si ús detergent líquid?

Sí, detergent líquid és un format de detergent que no substitueix de cap manera al suavitzant en la bugada. La seva finalitat és netejar la roba, mentre que la del suavitzant és donar suavitat i perfum a la seva bugada.

9 Com he de rentar la manteta del nadó sense crear un drama?

Perquè la manteta del teu bebè estigui sempre impecable i neta, segur que has de rentar-la amb regularitat ... Però privar el seu nadó de la seva manteta, encara que tan sols sigui per unes hores, li podria causar un gran disgust.

Si tens dues mantetes les podràs rentar alternativament i evitar un drama en cas de pèrdua. Per assegurar la neteja impecable de la manteta del nadó, et recomanem que utilitzis detergent en pols o pastilles que exerceixen una acció protectora contra els bacteris des de 30 º C.

 

 

Avis legal - Termes d’ús - Protecció de dades - Política de Cookies