logo grupmasterservei24h     
esto son las letras? This whole image is linked This is an awesome caption for Marcus with a linkFolletoEnviament a tota Espanya

C/ Indústria, Nau 8 - Pol. Ind. Les Brugueres
17200 Palafrugell (Girona)
T. 0034 - 972 308 330 / F. 0034 - 972 303 066

Serveis

Grup Master Servei 24h® és el major grup de Girona de distribuïdors d'articles de neteja que compta en l'actualitat amb més de 1.800 referències per oferir la millor cobertura en tot el territori nacional.

Estem especialitzats en els següents sector :
- Línia neteja
- Línia bugaderia
- Línia Tintoreria
- Línia automoció
- Línia maquinària de neteja

Missió :
Grup Master Servei 24h® neix amb la missió de proporcionar als seus clients les solucions idònies per a les seves necessitats d'higiene i neteja professional mitjançant un assessorament personalitzat i un eficient subministrament , aconseguint les seves expectatives donant respostes innovadores , ràpides i honestes amb el propòsit de construir relacions de llarga durada .

Ajudeu més de 80 proveïdors de les primeres i més representatives marques del sector , per oferir als nostres clients la millor relació qualitat- preu del sector en tots els productes i serveis .


En l'Hostaleria i Indústria :
Donem solucions a les empreses que necessiten les fitxes tècniques i de dades de seguretat dels productes que utilitzen. Enviem els certificats als clients que ho demanen contactant a través del departament d'atenció al client . Des del mateix departament assessorem per buscar el producte que s'adapti a les necessitats del client .

Enviaments a particulars i empreses a nivell nacional :
- Productes de primera qualitat .
- Una única factura per a tots els seus enviaments .
- Servei a tot Espanya
- Descomptes especials segons l'import de les comandes per a les empreses del gremi .

Avis legal - Termes d’ús - Protecció de dades - Política de Cookies