logo grupmasterservei24h     
esto son las letras? This whole image is linked This is an awesome caption for Marcus with a linkFolletoEnviament a tota Espanya

C/ Indústria, Nau 8 - Pol. Ind. Les Brugueres
17200 Palafrugell (Girona)
T. 0034 - 972 308 330 / F. 0034 - 972 303 066

Presentació MS24h ® productes de neteja

MS24h ® productes de neteja és l'empresa que posa a la venda els productes químics, útils, complements i maquinària del sector de la neteja professional.

Un únic proveïdor que compta amb més de 1.800 referències amb les millors marques del mercat Kärcher, Vileda Professional, Jofel, Tork, Olimpia, Pla, Colhogar, Carlim s que compleixen amb les normatives vigents de seguretat i medi ambient.

Assessoren i ajuden a resoldre qualsevol dubte sobre productes de neteja de manera que vostè trobarà el seu principal aliat per satisfer les seves necessitats.

La botiga es troba a la província de Girona de la localitat de Palafrugell però per més comoditat pot realitzar les seves compres en el lloc d'Internet www.ms24hbotiga.com i el rebrà en la major brevetat tindrà la compra a casa.

A més posa a disposició del client un telèfon d'atenció al client per l'assessorament per a qualsevol dubte, consell o aclariment.

El 2009 es va acordar amb Vileda professional, Unger, Jofel, Olimpia, Pla, Colhogar, Carlim 's i diverses marques més la seva col•laboració per ampliar el nostre catàleg.

El 2010 es va signar amb Karcher ser distribuïdor autoritzat per cobrir totes les necessitats de maquinària de neteja.

El 2011 es va signar un contracte amb Xarxalimp (central de compres) ser el seu únic distribuïdor oficial de manera especialitzada per tota la gamma de productes, estris i complements de neteja.

Grup Master Servei 24h® avui dia s’ha posicionat com un dels proveïdors de més confiança en el sector de la neteja i higiene.

La serietat i compromís són un dels nostres valors, el fet d'haver incorporat diverses marques de gran reconeixement fan de Grup Master Servei 24h® un valor reconegut e important en el seu sector.

De forma progressiva Grup Master Servei 24h® ha anat aconseguint una òptima posició en el seu sector, pel seu reconegut prestigi. Grup Master Servei 24h® contínua apostant per la millora contínua, qualitat, bon servei i desenvolupament tal com ha fet fins ara.

Avis legal - Termes d’ús - Protecció de dades - Política de Cookies