Carregant...
about

Per a un compromís social

A Grup Master Servei 24h® ens sentim identificats amb els nostres clients, predisposats amb els nostres serveis a excedir les expectatives de vostès. Tots els nostres comandaments intermedis són persones amb capacitat de decisió i guiades per un esperit de servei.

Concentrar-nos en el client, articular els recursos de la nostra organització per a ser capaços d'actuar donant solucions a les seves necessitats, és per a nosaltres una qüestió personal. Vam aconseguir fer-ho implicant a tot el nostre equip, dotant-los per a això dels mitjans necessaris per al'exercici de les funcions. Aquesta és la nostra principal preocupació, perquè per a nosaltres els nostres clients és una qüestió personal.

A Grup Master Servei 24h® no fem res de forma aleatòria, qualsevol decisió que prenem aquesta guiada per un únic principi: Maximitzar l'eficàcia de la nostra activitat donant suport la nostra gestió en tres pilars fonamentals:

1 º OPTIMITZAR nostres serveis oferint als nostres clients la millor solució per atendre les seves necessitats, adequant i millorant permanentment els nostres serveis a les necessitats variants dels nostres clients.

2 º DESENVOLUPAR sistemes que aplicant la més moderna tecnologia simplifiquin els processos de neteja.

3 º INVESTIGAR les necessitats del client per poder atendre amb la solució més adequada motivem i donem suport a tots els nostres col.laboradors per satisfer els nostres clients al màxim de les seves capacitats.