Carregant...

Carta del gerent

Grup Master Servei 24h® de serveis de neteja professionals ha renovat i reforçat la seva estructura organitzativa als pocs anys d'haver estat creat.

Per tal d'afrontar els nous reptes que planteja la fase d'expansió d'aquesta corporació empresarial Fundada el 2008, amb la pretensió d'aprofitar millor els recursos disponibles, optimitzar la gestió, canalitzar noves inversions, reforçar la imatge corporativa i incrementar la competitivitat. És avui una realitat en les instal·lacions
C/ Indústria, Nau 8 Pol. Ind. Les Brugueres - 17200 Palafrugell (Girona), on en aquests moments es concentra les seves oficines.

El primer "holding" de serveis professionals de Girona, basat inicialment en el potencial d'una sèrie d'empreses de serveis que cobreixen les seves necessitats.

Grup Master Servei 24h® es troba en l'actualitat en una fase d'expansió, amb interessants oportunitats de creixement dels seus negocis a curt i mitjà termini. L'expansió empresarial de Grup Master Servei 24h ® ara mateix feia necessària l'evolució de l'actual estructura a una organització més àmplia.
D'aquesta manera, l'organigrama del "holding", queda establert com fins ara a partir d'un president de Grup Master Servei 24h ®.

Els canvis en l'organigrama reforcen l'estructura organitzativa del primer holding de serveis professionals català que concentra la seva activitat en els diferents serveis.
Amb aquesta reorganització, el grup afronta amb les màximes garanties les oportunitats de negoci dels propers anys en un mercat altament competitiu

Atentament
Grup Master Servei 24h®